Informatiile de livrare

Plata & Livrare
Cum platesc?

Pentru a va face cumparaturile cat mai usoare in acest magazin online, va oferim mai multe posibilitati de plata, astfel incat sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru dumneavoastra:

  • Ramburs – plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata online cu cardul, prin: plationline.ro

Plata online folosind cardul - Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in condiţii de siguranţa deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro. daca au cod CW2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzacţiilor areon.ro foloseste platforma PlatiOnline. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei. trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătură ta (in funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzacţiile se fac in lei, la cursul de schimb al băncii tale. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PlatiOnline. areon.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau. "Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca areon.ro". Daca doreşti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 12 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei (va trebui sa returnezi mai intai comanda, apoi iti vom rambursa banii, vezi secţiunea DREPTUL DE RETRAGERE, RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE din Termeni si Conditii – Contract). Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in funcţie de politica acesteia.

Livrare

Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor este gratuita la o comanda de minimum 250 RON (inclusiv T.V.A.). In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 250 RON se percepe o taxa de transport de 20 RON (inclusiv T.V.A.)

Livrare pe perioda Sarbatorilor de Iarna 

Comenzile plasate in perioada 20.12.2018 - 06.01.2019 vor fi procesate incepand cu data de 07.01.2019. Va multumim.